Overgang

Linda de Mol weigert in haar magazine aandacht te besteden aan de overgang, die is niet sexy volgens haar en dus heeft de Volkskrant vandaag een special over de overgang

Lieve lezeressen.

Hier moet nu toch echt iemand voor mevrouw de Mol in de bres springen! Lekker makkelijk om met zijn allen 1 vrouw aan te vallen, te veroordelen en te bekritiseren, omdat ze zo dapper is om toonaangevende en vernieuwende eigentijdse uitspraken te doen!
Er zijn altijd vrije geesten nodig, die hun nek uit steken om als eerste de mensheid naar een hoger plan te tillen en de massa bewust maken van hun vastgeroeste ideeën en de moed hebben als eerste een poging te doen om de meute los te weken van hun verouderde aangekoekte opvattingen! Ik zeg Linda is een pionierster in vrouwenland en blaast een frisse wind door de vrouwenbladenmap! Proficiat Linda! Wat nou toegeven aan de vijftigplus aftakeling! Vecht er tegen!

Patricia Paay is (ik mag er iets naast zitten) al minstens 75! Heb je haar wel eens horen zeuren over de overgang! Als je haar bezig ziet op tv denkt toch geen mens dat ze niet meer menstrueert! Je ziet haar in die jurydraaistoel, bij wijze van spreken toch de ene eisprong maken na de andere maken! Dus geef haar twintig keer jongere kijkcijfer kanon collega eens ongelijk als ze roept,‘die overgang, daar doe ik niet aan mee!. Waarom zou ze! Linda en de overgang! Zoiets is toch niks voor haar! Die frisse jonge blonde meid,
met haar hoge kinderstemmetje! Als je haar per ongeluk aan de telefoon krijgt, vraag je: ‘ is je moeder soms thuis!”
Je denkt eerder, is ze al wel eens ongesteld geweest!
Dus Linda en de overgang geen optie!
Linda staat voor de hedendaagse toonaangevende vrouw die helemaal met haar tijd mee gaat anno 2013!

In deze tijd van complete grijsdekking, borst-bil en buik correcties, elektrische prikstoppel ontharing, het opspuiten van verzuurde ontevreden omlaag hangende monden, verlammen van lachrimpels, opspuiten van slappe billen, het wegzuigen van korsetvet, driedubbele drilpudding onder de kin!
Aan alles valt een mouw te passen. We kunnen ons zelfs een kaal strak kinder voorbipsje laten opereren.
Er is heus wel een (niet goedkoop privé kliniekje) waar U siliconen eierstokken kan laten inspuiten en een keer per maand een eisprong kan laten inleiden.

Dus dames, de overgang en alle zichtbare aftakeling die daarbij hoort is uit!

doehoeg! tosca niterink

This entry was posted in Tosca's columns and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Overgang

  1. nancy roe says:

    Arme Linda…..

  2. Ik kom niet meer bij. Zet hem op, Tosca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *