bewegend wildwife magazine

sultanstrail, bulgarije, kerncentrale dimitrovgrad

sultanstrail, bulgarije, kerncentrale dimitrovgrad

Bookmark the permalink.

3 Responses to sultanstrail, bulgarije, kerncentrale dimitrovgrad

 1. FranciscaF says:

  Lekt ie echt? Hoe weet je dat? Je ziet het toch niet? Lopen jullie geen gevaar? En mensen in de buurt? Staan er bordjes bij? Nou succes dan maar weer… Is het eigenlijk nog leuk?

 2. theo says:

  Ik lees altijd met veel plezier jullie belevenissen, maar… volgens mijn Bulgaarse student die uit de buurt van Dimitrovgrad komt is daar geen kerncentrale, maar een gewone centrale, de Maritsa3. Er staat wel een oudje in Dimitrovgrad kin Rusland.
  Ik denk niet dat jullie bang hoeven te zijn.
  Groetjes,
  Theo

 3. Koen says:

  Beste Tosca en Anita. Mooie verhalen over Bulgarije maar het moeten geen praatjes worden. Er is alleen een aantal kerncentrales bij Kozludoj. Wat je ziet op de foto’s zijn koeltorens en die zijn nodig bij productieprocessen die veel warmte opleveren. Er is niet veel rivierwater in de buurt van Dimitrovgrad, dus die processen kunnen niet gekoeld worden met water.

  NB: als jullie gelegenheid hebben om bij het Gierencentrum in Madzjarovo langs te gaan, dan moet je dat zeker doen. Kamperen kun je bij Tim, een Welshman aan de rivier de Arda, vlakbij de brug naar Madzjarovo. Hij zit vol verhalen.

  met groet
  Koen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *